Post by subslogobanbia on Feb 9, 2022 18:00:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód veľa zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles 2022 version ▞▞▞
Nie som spokojný s touto hrou. Neexistuje spôsob, ako zarobiť v hrách vylepšenia, ktoré vám pomôžu hrať. Jediné, čo dostanete, sú bomby a rakety, žiadne špeciálne predmety.
Rovnako ako v hre je len príliš veľa reklám
Veľmi slabé odmeny aj po zhliadnutí reklám ..hra je v poriadku, ale existujú lepšie hry na hranie skúste judy blast
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Teka-teki xrg
Veľa reklám medzi úrovňami, ale žiadna pri pokuse o získanie doplnkov, aké zrejmé
Zvykol to milovať. Niektoré reklamy určite. Teraz reklama po každej úrovni. Choď si radšej po Toonblast
Zatiaľ je hra v poriadku, počkáme si.
Je to dobrá hra, len kittesha
Rovnaký herný koncept ako v mnohých iných hrách. Po chvíli nudná hrateľnosť.
MUH.
Nie nuda, len správna dávka výzvy.l
Hra sa mi páči. Čo sa mi nepáči a dôvodom hodnotenia s jednou hviezdičkou je, že túto hru hrám viac ako rok a dosiahol som úroveň 2575, ale nemôžem ísť ďalej. Nemôžem sa zúčastňovať žiadnych súťaží, zbierať klobúky a podobne. Hovorí len „čoskoro“ a platí za posledný týždeň. Kontaktoval som zákaznícky servis a nedostal som odpoveď. Aktualizujte hru a ja aktualizujem svoju recenziu. Aktualizácia: stále čaká na nové úrovne.
Zábavná hra a zábava na krátenie času. Nenávidím len skutočnosť, že existuje toľko mincí, ktoré sa nedajú použiť, pretože sú zamknuté v prasacej banke. Keď, premárnil som svoj čas zarábaním týchto mincí. Nebudem kupovať mince.
REKLAMY, REKLAMY. Veľa reklám. Non stop ADS Každú minútu ADS. A po tomto.... REKLAMY REKLAMY!!!!!
Evil Nun: Horror at School Pelihalli cxqi
Jediné, čo si myslím, že by to zlepšilo, je možno reklama každé tri hry a nie každá hra, okrem toho, že ma to naozaj baví.
Nedá sa aktualizovať.
Reklama podporovaná hra?? Nie, toto je reklama podporovaná hrou.Myslím, že hra bola vlastne desiata vec na ich programe. vec číslo jedna a hlavný dôvod, prečo je to najznepokojivejšia hra, akú som kedy hral, strašné sexistické mizogýnne reklamy, štyri hry, ktoré prehráte a dostanete sa do väzenia, pretože nie ste pekná ako ženská postava v reklame na hru. Vážne, 85 % reklám v hre je na hru, ktorá vám povie, či ste dievča a nie ste dosť pekná, pôjdete do väzenia. Získajte menej sexy reklamy
Keď sa dostanete na úroveň 28, nie je možné hrať bezplatnú verziu kvôli smiešnemu počtu reklám.
Považujem za veľmi urážlivé, keď si z človeka robíte srandu formou hry. Takže túto hru odinštalujem. Zatiaľ sú to 2, ktoré som odinštaloval kvôli tejto reklame. Táto hra sa mi páčila. Ale keď máš pocit, že je potrebné zosmiešniť človeka hrou, nechcem mať s tebou nič spoločné. Nabudúce si môžu robiť srandu z vás.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles معمایی hob
Všetky vaše náročné úrovne a sotva časy na to, aby ste to vyhrali, potom musíte sledovať VŠETKY REKLAMY, aby ste získali JEDEN život, úplná strata času!
Je to roztomilá a zábavná hra s vašimi deťmi
Zábava a neviaže všetok váš čas v reklamách
Dosiahli ste úroveň 1648, potom ste stratili všetky dáta, mince, extra životy, postup, postavenie atď. Stále sa dá hrať, ale hra pokračuje, ale na domovskej obrazovke nič. Teraz dosť zmätený
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Dėlionė xms
Ešte musím nainštalovať (stiahnuť), ale dúfam, že tak ako je to podľa (recenzií/hodnotení), ktoré som si pozrel, môžem skončiť. Len dúfam, že „neúspechy“ sa neukážu ako „fakty“. Dám vám vedieť svoj skutočný názor, len čo budem chvíľu hrať. Pamätajte, že toto nie je môj skutočne sformulovaný názor, takže sa pravdepodobne zmení.
Lepšia pekná hra
Je to zábavná návyková hra, ale neumožňuje vám prihlásiť sa na Facebook, čo je futurujúce.
Tááák zábava!! Mnoho druhov hádaniek na vyriešenie.
Dobré len pre mnohé reklamy
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles معمایی hob
Aké decko
Wow Čo robíš dnes krásny a úžasný deň dnes a zajtra. Hry sú 😁😁
Príliš veľa nepotrebných reklám, je to otravné
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Teka-teki xrg
Na úrovni 130 hra prestane správne fungovať